Er komt toch een dislike-button op facebook!

Al jaren wordt er gevraagd aan Facebook of ze naast de ‘Vind ik Leuk’ button, ook een optie kunnen ontwikkelen om aan te geven wanneer je iets niet leuk vindt. Mark Zuckerberg is geen voorstander van deze optie, maar blijkt nu toch eindelijk toe te geven!

Meer empathie met dislike-button

“Mensen vragen al jaren om een Facebook Dislike-knop. We hebben je eindelijk gehoord en we werken eraan”, aldus de Facebook-oprichter. Van Zuckerberg was altijd al bekend dat hij geen dislike-button op facebook zou willen, maar nu is hij toch wel bijgedraait. Met de nieuwe functie wil hij mensen de mogelijkheid geven om meer empathie te tonen. Zo kun je nu bij droevige posts of slecht nieuws alleen nog ‘Vind ik leuk’ aanklikken en dat gebeurt, bij gebrek aan beter, dan ook regelmatig. Maar straks kun je dus gewoon zeggen dat je iets niet leuk vindt.

Hoe de nieuwe knop gaat heten en vanaf wanneer er gebruik van kan worden gemaakt is overigens nog niet bekend.

Wil jij graag een dislike-button op facebook? Geef je reactie hieronder!

Lees ook:Hartjes in plaats van sterretjes. Wat vind jij ervan? #hartjesgate #twitter
Lees ook:Is Peach het nieuwe Facebook?
Lees ook:Je bent pas jarig als je op facebook zit!
Lees ook:Je dik voelen op facebook kan niet meer
Lees ook:Wat vind jij van de nieuwe look van Instagram?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.