Categorie: "Infographics"

De Super Bowl en Social Media #Infographic

De Super Bowl en Social Media #Infographic

Zoals ik al eerder vandaag liet weten is de Super Bowl Sunday ‘hot’ op Social Media. Na het schrijven van de vorige blogpost werd ik gewezen op onderstaande Infographic, die de rol van verschillende Social Media in de Super Bowl . Leuk en leerzaam om eens een kijkje te nemen. Niet alleen voor sportfans, maar ook als je ‘gewoon’ geïnteresseerd bent in online marketing.

Zo gedraag je je als bedrijf op social media #Infographic

Zo gedraag je je als bedrijf op social media #Infographic

Als bedrijf bevind je je natuurlijk op social media, want je wilt in contact blijven met je (potentiële) klanten. Maar hoe gedraag je je? Zijn er bepaalde regels waar je je aan moet houden? CJG Digital Marketing heeft 8 social media-etiquettes voor bedrijven op gezet die je kunnen helpen. Zie onderstaande Infographic!

De Social Media Afbeelding formaten in 2016 #Infographic

De Social Media Afbeelding formaten in 2016 #Infographic

Een nieuw jaar vraagt om een update van alle formaten van afbeeldingen op Social Media. Hoe ziet jouw Facebook pagina er op zijn best uit? Wat zijn de ideale formaten voor een representatief Linkedin profiel?  En hoe zit dat met je afbeeldingen op Pinterest, Youtube, Instagram, Twitter, Tumblr en Google+? Bekijk onderstaand infographic voor de juiste afbeelding formaten voor social media anno 2016!

Youtube als zoekmachine #Infographic

Youtube als zoekmachine #Infographic

Google kennen we allemaal, en gebruiken we ook allemaal. Daarnaast zijn er nog enkele kleinere zoekmachines sie we gebruiken om informatie te vinden. Maar ook Youtube wordt steeds vaker als zoekmachine gebruikt. Met meer dan 3 miljard zoekopdrachten per maand! Meer weten over Youtube als zoekmachine? Bekijk de infographic!

Social media sneltoesten #infographic

Social media sneltoetsen infographic

Wist je dat je door ALT + 2 in te toesten op facebook, je naar je profielpagina gaat? En dat je door de L in te toetsten een post kunt liken? En wist je dat je in Google+ kunt zoeken door enkel te klikken op /? Of een twitterbericht kunt retweeten door de T in te toetsen? Deze en meer social media sneltoesten voor je toetsenbord vind je in onderstaande infographic!