Wat vind jij van de nieuwe look van Instagram?

Wat vind jij van de nieuwe look van Instagram?

Sinds vorige week heeft Instagram een nieuwe look. Ik heb er wel even aan moeten wennen! Niet zozeer aan het nieuwe logo en de icoontjes, maar wel aan die witte achtergrond. Ik ben benieuwd wat jij ervan vindt.

Het nieuwe camera-icoontje van Instagram is eenvoudiger en bevat felle kleuren die de ‘vintage look’ hebben vervangen. “Onze aangepaste look laat zien hoe levendig en divers jullie verhalen zijn geworden”, aldus Instagram vorige week woensdag (Bron: Telegraaf).

Van zwart naar wit

De navigatie van de Instagram app is nog redelijk hetzelfde gebleven en je kunt er nog steeds dezelfde dingen mee. De achtergrond van de accounts en foto’s is nu wit in plaats van zwart en daar heb ik toch wel even aan moeten wennen. Zeker bij het plaatsen van een foto vind ik zelf het effect mooier met een zwarte achtergrond. En hoewel zwart mijn voorkeur heeft, moet ik een week na de update zeggen dat de witte achtergrond ook wel weer wat heeft, het toont in elk geval fris.

Wat vind jij van de nieuwe look van Instagram?

Lees ook:Justin Bieber mag wél naakt op Instagram #Bieberbut
Lees ook:Picattoo: Maak (nep) tattoos van je Instagram foto’s
Lees ook:Niet alleen nog maar vierkante foto’s met Instagram
Lees ook:Update Snapchat: lachwekkende video’s met Lenses
Lees ook:Instagram verwijdert toplessfoto’s van model Chrissy Teigen

Eén reactie op “Wat vind jij van de nieuwe look van Instagram?

  1. mixedshit

    Ik vind het pictogram hartstikke mooi de vorige was een beetje saai. Op mijn youtube kanaal ga ik binnenkort vertellen waarom meeste bedrijven zoals instagram en whatsapp telkens updaten en hoe ze dat doen dus abonneer alvast. ik heb ook al video’s als je problemen met je telefoon hebt.

      /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.