Instagram verwijdert toplessfoto’s van model Chrissy Teigen

Instagram, de gratis app om digitale foto’s of video’s te delen, heeft toplessfoto’s van Chrissy Teigen verwijdert. Tot de grote teleurstelling van vele fans. Het supermodel zelf heeft beloofd dat de foto’s terug zullen komen.

Meest sexy supermodel

De 29-jarige Chrissy Teigen plaatste een shot van haar fotoshoot voor W Magazine waarin ze ‘één van de tien meest sexy supermodellen op social media’ genoemd werd. Een goede reden natuurlijk, om dit ook op social media te plaatsen.

4 x verwijderd

Instagram, dat in 2012 door het vrije preutse Facebook werd gekocht, dacht daar echter anders over en verwijderde de post van het model. Chrissy Teigen was hier niet echt blij mee en probeerde het nog drie keer met een andere filter. Daar trapte Instagram niet in en ook deze werden verwijderd. Op Twitter liet ze vervolgens weten dat ‘de tepel’ zeker terug zal komen:

 

[Bron afbeelding: Wikipedia]

Wat vind jij van deze actie van Instagram?

Lees ook:Justin Bieber mag wél naakt op Instagram #Bieberbut
Lees ook:Niet alleen nog maar vierkante foto’s met Instagram
Lees ook:Twitter grijpt in tegen gestolen grap
Lees ook:Instagram #nofilter geen succes
Lees ook:De perfecte profielfoto, volgens supermodel Coco Rocha #Filmpje

Eén reactie op “Instagram verwijdert toplessfoto’s van model Chrissy Teigen

  1. NoName

    Wat een onzin, dat is toch gewoon haar werk?!

      /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.