Categorie: "Foto en video"

Waarom je steeds meer video’s van bedrijven op social media ziet en waarom jij hetzelfde zou moeten doen

Waarom je steeds meer video's van bedrijven op social media ziet en waarom jij hetzelfde zou moeten doen

72% van de bedrijven zegt een hogere conversie te hebben sinds zij gebruik maken van videomarketing. Een goede reden om ook eens te gaan kijken naar de mogelijkheden van het maken van video’s en het delen ervan op je website en social media. Hieronder nog een aantal goede redenen en ondersteunende cijfertjes.

Fake Facebook pagina van Albert Heijn troggelt consumenten hun geld af

Fake Facebook pagina van albert Heijn troggelt consumenten hun geld af

De Facebookpagina van Albert Heijn is helemaal nagemaakt door internetcriminelen die consumenten willen misleiden om geld aan hen te verdien. Ook zien we steeds meer fake winacties op Facebook en Instagram. Er wordt aangegeven dat je een hoog bedrag kunt winnen, maar in plaats daarvan komt het je juist duur te staan.

Ouderen kiezen voor Twitter, jongeren voor Instagram #Onderzoek

Ouderen kiezen voor Twitter, jongeren voor Instagram

Het is je vast niet ontgaan: het jaarlijkse Nationale Social Media onderzoek van Newcom is weer gepubliceerd. Daaruit blijkt dat Twitter en Facebook nog steeds erg populair zijn in Nederland, maar vooral onder ouderen. De Nederlandse jongeren maken steeds minder gebruik van deze platformen en kiezen liever voor social media die gericht zijn op fotocontent, zoals Instagram.

De 3 meest creatieve Instagram campagnes van 2015 #filmpje

de-meest-creatieve-instagram-campagnes-van-2015

Zoals je in het artikel van gister kon lezen, wordt Instagram steeds populairder als het gaat om social media marketing. Vorig jaar al werden er zeer creatieve Instagram campagnes gelanceerd door onder meer BMW en IKEA. In het filmpje hieronder zie je drie van de meest creatieve marketing campagnes op Instagram in 2015. Inspirerend!