Categorie: "Pinterest"

Ouderen kiezen voor Twitter, jongeren voor Instagram #Onderzoek

Ouderen kiezen voor Twitter, jongeren voor Instagram

Het is je vast niet ontgaan: het jaarlijkse Nationale Social Media onderzoek van Newcom is weer gepubliceerd. Daaruit blijkt dat Twitter en Facebook nog steeds erg populair zijn in Nederland, maar vooral onder ouderen. De Nederlandse jongeren maken steeds minder gebruik van deze platformen en kiezen liever voor social media die gericht zijn op fotocontent, zoals Instagram.

Pinterest voor bedrijven gebruiken #Filmpje

Filmpje: Pinterest voor bedrijven gebruiken

Alex Beadon is gespecialiseerd in Online markteing en het gebruik van Social Media voor zakelijke doeleinden. Ze maakt regelmatig filmpjes om uit te leggen hoe jij dat ook kunt doen. Je Op SocialMedia.blog.nl zul je dan ook regelmatig filmpjes van haar tegenkomen. In onderstaand filmpje legt zij uit hoe je Pinterest kunt inzetten voor je bedrijf.

Pinterest is 11 miljard dollar waard

Pinterest is 11 mijard dollar waard

De waarde van sociaal netwerk Pinterest is binnen een jaar met 6 miljard dollard gestegen! In een recente investeringsronde werd de waarde van Pinterest geschat op 11 miljard dollar (9,6 miljard euro), laat Nu.nl weten. Vorig jaar in mei werd voor het laatst in Pinterest geïnvesteerd. Toen werd de waarde van het bedrijf geschat op 5 miljard dollar. Het bedrijf wil 500 miljoen dollar aan investeringen binnenhalen.