Vergelijk je politieke voorkeur met die van je facebook vrienden

NU.nl heeft in samenwerking met onderzoeksbureaus iVox en Necker een stemhulp ontworpen voor de Provinciale Statenverkiezingen van 2015. Wanneer je inlogt via facebook kun je ook bekijken hoe je vrienden hebben geantwoord.

Je politieke voorkeur ontdekken met stemhulp

Via een aantal stellingen kun je met de stemhulp zien welke politieke partij het beste bij jou past. Deze stemhulp is beschikbaar voor alle provincies. Door in te loggen via Facebook, kun je ook bekijken hoe je vrienden hebben geantwoord.

HIER vind je de stemhulp.

Wil jij weten wat de politieke voorkeur van je facebook vrienden is?

Persoonlijk vind ik een stemhulp erg handig, als je er nog niet helemaal uit bent op welke partij je gaat stemmen. Zolang je je er maar niet helemaal door laat beïnvloeden en je eigen mening en voorkeur ook op andere manieren blijft onderzoeken. Omdat mensen nou eenmaal erg beïnvloedbaar zijn, vraag ik me af hoe dat gaat als je ook weet wat de politieke voorkeur van je facebook vrienden is. Wat vind jij?

Wil jij weten wat de politieke voorkeur van je facebook vrienden is?

Lees ook:Wat vind jij van de nieuwe look van Instagram?
Lees ook:Is Peach het nieuwe Facebook?
Lees ook:Verjaardags ‘spam’ van facebook zorgt voor irritaties
Lees ook:Facebook wil nieuwe muziekdienst met grote labels
Lees ook:Google en Facebook helpen vermisten zoeken na aardbeving Nepal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.