Wat doe jij met Google plus?

Als Community Manager en social media fan mak ik gebruik van aardig wat sociale netwerken. Echter Google+ schiet er vaak bij in bij mij. Hoe dat komt weet ik niet precies. Misschien omdat het veel weg heeft van facebook en ik geen zin heb om alles dubbel te doen. En daarbij zijn er ook niet veel mensen die ik ken die er gebruik van maken. Toch vind ik het jammer en krijg ik af en toe ineens zin om er ‘meer’ mee te doen. Kan jij mij overhalen?

Waarom Google+ gebruiken?

Als ik google op de vraag waarom ik Google+ zou moeten gebruiken kom ik veel dezelfde redenen tegen waarom ik facebook gebruik. Een van de weinige verschillen is d hangouts, maar eerlijk gezegd word ik daar niet door aangetrokken. En dan is er natuurlijk het feit dat Google plus gelinkt is aan je andere Google accounts. Maar wat is het nut ervan?

Kan jij mij overhalen om Google plus te gebruiken?

Zoals gezegd ben ik weinig te vinden op Google plus. Dat zal wellicht ook de reden zijn dat ik nog niet overtuigd zijn van het nut ervan. Of de lol ervan. Want zo geef ik het sociale netwerk van een bedrijf waar ik overigens wel heel erg geïnteresseerd in ben, ook weinig kans om mij te overtuigen.

Zal ik binnenkort weer eens op ontdekkingstocht gaan in de wereld van Google plus? Misschien als jij mij kunt vertellen waarom!

Wat maakt Google+ volgens jou een sociaal netwerk waar je lid van moet zijn?

Lees ook:Eindelijk! Instagram maakt het mogelijk om van account te wisselen
Lees ook:Is Peach het nieuwe Facebook?
Lees ook:Twitter: 125.000 aan terrorisme gerelateerde accounts opgedoekt
Lees ook:Hangouts en Foto’s worden gescheiden van Google+
Lees ook:De belangrijkste Social Media voor jouw bedrijf

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.