Categorie: "Zakelijke Sociale Media"

6 Tips bij het aanmaken van een profiel op Linkedin

6 Tips bij het aanmaken van een profiel op Linkedin

Ben je op zoek naar een baan? Weet dan dat het tegenwoordig gebruikelijk is voor je potentiële nieuwe werkgever, om je naam in te typen op Google. Linkedin is een van de links die bovenaan zal staan, dus zorg ervoor dat je een goed en compleet profiel hebt. Hier enkele tips voor het aanmaken van een profiel op het grootste zakelijke sociale netwerk.

Ouderen kiezen voor Twitter, jongeren voor Instagram #Onderzoek

Ouderen kiezen voor Twitter, jongeren voor Instagram

Het is je vast niet ontgaan: het jaarlijkse Nationale Social Media onderzoek van Newcom is weer gepubliceerd. Daaruit blijkt dat Twitter en Facebook nog steeds erg populair zijn in Nederland, maar vooral onder ouderen. De Nederlandse jongeren maken steeds minder gebruik van deze platformen en kiezen liever voor social media die gericht zijn op fotocontent, zoals Instagram.

Je bent pas jarig als je op facebook zit!

je-bent-pas-jarig-als-je-op-facebook-zit

Afgelopen weekend was ik jarig. Dit jaar had ik besloten voor het eerst in mijn leven geen groot feest te geven, maar er die dag lekker op uit te gaan met mijn gezin. Maar dat betekent niet dat mijn verjaardag aan mij voorbij is gegaan wat betreft felicitaties. Lang leve social media!