Twitter ligt eruit!

Als fervent social media gebruiker heb je het vast al gemerkt: Twitter is niet bereikbaar. Al enige tijd zijn er deze ochtend technische problemen met het sociale netwerk. Wanneer je het platform bezoekt, krijg je een error te zien: “Er is iets technish fout”. Lekker vaag!

Zelf heb ik nog niet eerder meegemaakt dat Twitter er zo lang uit ligt. De problemen begonnen vanmorgen rond 9.20 uur en doen zich wereldwijd voor. Op de status-website van Twitter wordt alleen gezegd dat ‘sommige gebruikers’ problemen hebben om op Twitter te komen, dat de organisatie op de hoogte is van de problemen en dat er wordt gezocht naar een oplossing. Hoe lang het nog kan duren is niet bekend.

Lees ook:Technische problemen Twitter opgelost
Lees ook:Hoe staat het met de webcare in Nederland? #Infographic
Lees ook:#TheDress houdt ons wereldwijd bezig op social media
Lees ook:Hartjes in plaats van sterretjes. Wat vind jij ervan? #hartjesgate #twitter
Lees ook:Hoe is het gesteld met twitter webcare in Nederland? #infographic

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.