91 gratis tools die handig zijn voor twitter

Twitter blijft leuk. Tenminste, dat vind ik. Het is een simpele manier om je eigen mening en content te delen en om snel andere relevantie en actuele informatie tegen te komen. Maar het blijft moeilijk om elke dag trouw te twitteren. Gelukkig zijn daar handige tools voor!

Zoals ik eerder al liet weten, maak ik zelf gebruik van Bufferapp om mijn (zowel zakelijke als persoonlijke) tweets in te plannen. Op die manier weet ik dat er in elk geval iedere dag iets van mij wordt gepost, ook als ik het druk heb of gewoon even geen zin heb. Nu volg ik Bufferapp natuurlijk ook op twitter en er komen regelmatig handige tips van hen voorbij. Zo ook deze lijst met 91 tools voor twitter.

Voor alles een tool

De lijst is onderverdeeld in verschillende categorien, zoals ‘Twitter Tools for Analytics’, ‘Twitter Tools for Discovering Fresh Content and Fun Users’, ‘Twitter Tools for Following & Unfollowing’, ‘Twitter Tools for Images’en ‘Twitter Tools for Trending Topics’.

Er zitten heel wat bruikbare tools bij, dus neem snel zelf een kijkje!

Lees ook:12 tips voor meer zichtbaarheid op twitter #infographic
Lees ook:Plan je tweets met Bufferapp
Lees ook:Instagram is het populairst onder merken
Lees ook:Islamitische Staat bedreigt Twitter medewerkers
Lees ook:Twitter ligt eruit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.