Laat je inspireren door de YOU community!

Sinds een week of twee ben ik verslaafd aan de YOU app. Het is een app a la Instagram (maar dan met meer kleurtjes) die je aanzet tot het ontwikkelen van je geest en lichaam. Ideaal om je goede voornemens te blijven volhouden, maar vooral gewoon heel leuk en inspirerend.

Small steps to a happier, healthier you

Kleine veranderingen kunnen leiden tot een groots resultaat. Dat is de achterliggende gedachten van de app YOU. Door dagelijke een of meerder kleine acties aan je te vragen op het gebied van mindfulness, gezondheid en zelfontwikkeling, geeft YOU je Small steps to happier, healthier you.

Voorbeelden van dat soort kleine acties zijn ‘Find beauty around you’, ‘Quiet down a minutes’, ‘Be sugar Smart’, ’2Minute Workout’ en ‘Clean up one thing’. Om je te motiveren om het ook echt te doen wordt gevraagd om een foto te plaatsen. En dat werkt!

Je krijgt van You sowieso elke dag één actie, die steeds weer verschilt, maar naarmate je meer acties voltooit met een foto komen er nieuwe functies vrij. Zo kun je een ‘Keep it up’ actie instellen met elke dag dezelfde actie, voor zolang je wilt, of je kunt je aanmelden voor een playlist met 3-5 acties per dag in hetzelfde thema. Op een gegeven moment kun je ook je eigen acties creëren.

De YOU community

En dan is er de community. Want het werkt natuurlijk nóg beter als je aan anderen kunt laten zien dat je iets bereikt hebt. Hoe klein ook. En dat begrijpen de anderen mensen in de YOU community ook. Zij ondersteunen je en helpen je je (kleine en grote) doelen te bereiken door te liken en reageren. En ze inspireren jou weer door hun eigen acties te plaatsen.

Nieuwsgierig geworden? Via You-app.com kun je meer te weten komen over YOU en meteen de app downloaden.

Lees ook:Simpel maar succesvol: de ‘Banana Bunker-strategie’ van Groupon
Lees ook:Gefeliciteerd! Het is Community Manager Appreciation Day! #CMAD
Lees ook:Instagram verwijdert toplessfoto’s van model Chrissy Teigen
Lees ook:Zo organiseer je een winactie op Instagram
Lees ook:Be like Bill is een hit op Facebook. Wat vind jij ervan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.