Deze 4 merken doen het super op Instagram

instagram-is-het-populairst-onder-merken

Zoals je weet is Instagram booming als het gaat om social media marketing. Hieronder 4 van mijn favoriete merken om te volgen op Instagram, die het super goed doen en waar je als bedrijf heel veel van kunt leren!

1. National Geographic

Hoe kan het ook anders? National Geographic is immers al jaren bekend om haar fantastische foto’s, geen wonder dat ze het ook heel goed doen op een platform als Instagram. Met meer dan 43 miljoen volgers is National Geogrphic een van de top merken op Instagram.

 

2. Coca Cola

We weten allemaal dat Coca Cola het goed doet op Social Media. En zo ook op Instagram. Elk land met Coca Cola-drinkers heeft zo’n beetje har eigen account. Het Nederlandse account telt meer dan vierduizend volgers. Het algemene Coca Cola account heeft er op dit moment 1 miljoen.
Het mooie van de foto’s en video’s van Coca Cola op Instagram, is dat ze steeds weer de waarden van het merk weten te vertegenwoordigen: Fun, Happiness, Friendship & Sports.

Een dag om van te houden: Happy International ‪#‎FriendsDay‬! #TasthetheFeeling #cocacola

Een foto die is geplaatst door Coca-Cola Nederland (@cocacola_nl) op

 

3. KLM

Nog zo’n inkoppertje: KLM. Deze luchtvaartmaatschappij staat bekend om haar fantastische resultaten op social media. Op Instagram heeft KLM 305.000 volgers. Je kunt er terecht voor prachtige lucht- en vliegtuigfoto’s en ook hier is het bedrijf weer net zo actief als op andere platforms in het opvolgen van vragen en reacties van klanten.

Flying Fish-Eye! Photo by Manuel bruins #KLM #747

Een foto die is geplaatst door KLM Royal Dutch Airlines (@klm) op

 

4. Staples

Staples is zo’n organisatie die het snapt. Het bedrijf handelt in kantoorartikelen. Niet al te sexy, maar ze weten er toch heel wat van te maken op Instagram! En dat bewijzen de meer dan 18.000 volgers. Je ziet er mooie foto’s en kleurrijke video’s, handgeschreven quotes op post it’s en leuke gif’s. Maar de belangrijkste les die je kunt leren van Staples is de interactie met volgers, in de vorm van activerende CTA’s.

With each new year comes a fresh start. #MakeMoreHappen

Een video die is geplaatst door Staples (@staples) op

 

Lees ook:Picattoo: Maak (nep) tattoos van je Instagram foto’s
Lees ook:Zo organiseer je een winactie op Instagram
Lees ook:Queen of Snapchat Katie May (34) overleden
Lees ook:Niet alleen nog maar vierkante foto’s met Instagram
Lees ook:Instagram #nofilter geen succes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.