Update Snapchat: lachwekkende video’s met Lenses

Update Snapchat: lachwekkende video's met Lenses

De laatste update van snapchat die deze week werd uitgerold, heeft een aantal nieuwe leuke features opgeleverd. De nieuwe functie genaamd Lenses, zorgt ervoor dat je speciale effecten kunt toevoegen aan je selfies, met erg lachwekkende resultaten.

Lenses

De nieuwe functie, Lenses, bevat verschillende filters die je gezicht totaal veranderen. Je gebruikt de functie door de binnencamera van je telefoon iets langer dan normaal op jezelf te richten. Daarna kun je een filter kiezen, zoals ‘poppende’ ogen, een angstaanjagend gezicht alsof je in een horrorfilm zit, of een oud en gerimpeld gezicht.

Nog meer nieuwe functies

De update van Snapchat brengt nog veel meer leuke nieuwe functies met zich mee. Zo kun je ‘Trophies’ verdienen met bepaalde activiteiten, zoals het versturen van een videosnap of een foto met filter. En er is de (betaalde) functie om toch eerder gemaakt foto’s terug te kunnen zien.
Maar de Lenses-filter is toch wel de leukste nieuwe functie!

Heb jij al gebruik gemaakt van Lenses op Snapchat?

Lees ook:Wordt facebook het nieuwe Marktplaats?
Lees ook:Queen of Snapchat Katie May (34) overleden
Lees ook:Instagram #nofilter geen succes
Lees ook:Er komt toch een dislike-button op facebook!
Lees ook:Instagram is het populairst onder merken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.