Hangouts en Foto’s worden gescheiden van Google+

Er waren al geruchten dat Google+ gaat veranderen: de verschillende functies zouden worden opgesplitst. Bradley Horowitz, Google VP of product, kondigde via Google+ aan dat deze geruchten kloppen. Horowitz wordt verantwoordelijk voor de nieuwe Google Photos & Streams.

De aankondiging van Bradley Horowitz

“Just wanted to confirm that the rumors are true — I’m excited to be running Google’s Photos and Streams products! It’s important to me that these changes are properly understood to be positive improvements to both our products and how they reach users.,” liet Bradley Horowitz weten via Google+. Hij kreeg hier een groot aantal positieve reacties op.

Wat gaat er veranderen op Google+?

Het moet duidelijk zijn dat er geen functies van Google+ zullen worden verwijderd, ze worden alleen opgesplitst.Foto’s en Hangouts worden gescheiden van het sociale netwerk Google+. Hoe dat eruit gaat zien moet nog gaan blijken.

Wat vind jij van de veranderingen op Google+?

Lees ook:Wordt facebook het nieuwe Marktplaats?
Lees ook:Wat doe jij met Google plus?
Lees ook:Gwyneth Paltrow bevestigt relatie naar de buitenwereld via social media
Lees ook:Is Peach het nieuwe Facebook?
Lees ook:Nieuw notificatiesysteem voor facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.