Social Media campagne van Center Parcs: #centerparcslol

Vakantiepark organisatie Center Parcs heeft in augustus een social mediacampagne voor tieners gelanceerd: Your Take On: Deel jouw kijk op Center Parcs. Hoe werkt het? Film je activiteit, deel het filmpje met de hashtag #centerparcslol en win een dag met allerlei Center Parcs activiteiten, afgesloten met een exclusief concert van Dio.

Campagne met Milan en Enzo Knol

De campagne op Instagram werd ingeluid door Milan en Enzo Knol. Deze twee broers vloggen op Youtube en Instagram en hebben met hun vlogs een BN’er-status weten te winnen. Vooral onder tieners zijn de jongens zeer populair. Met onderstaand filmpje maakten Milan en Enzo de campagne bekend.

Heb jij een tiener in huis?

Kinderen vanaf 12 jaar mogen meedoen aan de Social Media campagne van Center Parcs. Heb jij kinderen vanaf deze leeftijd? Door hun favoriete activiteit te filmen en te posten op Instagram met de hashtag #centerparcslol erbij, maken ze kans op een Center Parcs dag vol met activiteiten en een exclusief concert van Dio. Kijk hier voor meer informatie.

 

 

Lees ook:Social Media Campagne van Carlsberg: Win een biertje met je selfie
Lees ook:De 3 meest creatieve Instagram campagnes van 2015 #filmpje
Lees ook:Koningsdag 2015: 6 slimme en leuke inhakers
Lees ook:Twitter legt vanaf nu hashtags uit
Lees ook:Tegenstanders van de #DontJudgeChallenge starten #BeautyInAllChallenge

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.