Social Media Campagne van Carlsberg: Win een biertje met je selfie

Het biermerk Carlsberg heeft een nieuwe Social Media campagne bedacht om de hashtag #BarBandits populair te maken en uiteraard ook meer bier te verkopen. Met het plaatsen van je selfie op Instagram kun je namelijk een gratis biertje winnen, in de kroeg!

Zo werkt de Instagram campagne van Carlsberg

Hoe krijg je dat gratis biertje dan in handen? Als je met je vrienden aan de bar zit maak je een selfie en je post deze vervolgens op Instagram met de hashtag #BarBandits. De biertaps zijn interactief en staan in verbinding met Instagram: iedere keer als er bier uit de tap komt, gaat er een soort fruitautomaat lopen. Als er dan drie dezelfde sefies verschijnen wint de maker van die foto een gratis biertje.

Trending: #BarBandits

De bedoeling van de nieuwe Social Media campagne van Carlsberg is het trending maken van de hashtag #BarBandits, wat de naam is van het spelletje dat in de campagne wordt gespeeld. Volgens het biermerk zal het een soort domino effect gaan weorden: als er iemand in de kroeg een biertje wint met zijn of haar selfie, wil een ander dat ook en komen er steeds meer selfies online met de hashtag #BarBandits.
[Bron: DutchCowboys]
Wat vind jij van deze campagne? Denk je dat het werkt?

Lees ook:Social Media campagne van Center Parcs: #centerparcslol
Lees ook:Twitter legt vanaf nu hashtags uit
Lees ook:Tegenstanders van de #DontJudgeChallenge starten #BeautyInAllChallenge
Lees ook:Zo organiseer je een winactie op Instagram
Lees ook:De 3 meest creatieve Instagram campagnes van 2015 #filmpje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.